Huifkar arrangementen

Weldadig Onthaasten

Stapvoets door het Drentse land gaan en één worden met de natuur? Dat kan met een huifkar. Geschikt voor gezinnen maar ook bijvoorbeeld voor teambuilding met kleine groepen.

U kan met minimaal twee personen (waaronder tenminste één volwassene) en maximaal 6 personen kiezen tussen een halve dag, een hele dag of meerdere dagen. Bij alle varianten krijgt U van ons een route mee zodat U optimaal kan genieten van het landschap.

Bij een meerdaagse tocht neemt U zelf handbagage mee en kleine tentjes voldoende voor twee tot vier personen. Twee volwassenen kunnen in elk geval in de huifkar slapen. Van ons krijgt U gas, een kookstelletje en wat campinggereedschap, servies en bestek mee.

Inspannen en een korte introductie omgang met paarden doen we voor vertrek en uitspannen bij uw thuiskomst doen we ook gezamenlijk maar onderweg bent u onder elkaar en draagt U zorg voor de huifkar met paard.

Mocht U wensen hebben voor koffie met gebak, soep of barbecue voorafgaand of na afloop van uw tocht? Wij horen het graag. Stelt U een picknickmand voor onderweg op prijs? Laat het ons weten.

U boekt tijdig bij ons zodat wij uw overnachtingsadres(sen) (op uw kosten!) tijdig voor U kunnen reserveren.

Mensen die voorafgaand aan hun vertrek bij ons of een ander Weldadig Oord logeren krijgen 10% korting op dagtochten en 15% korting op een meerdaagse tocht. Valt uw tocht binnen een verblijf bij Hoeve Morgenster (dus overnachten voor en na uw huifkartocht) dan geldt een korting van 20% op de genoemde prijzen.

Prijspeil: 2018

Dagdeel:   € 65,00 ( inclusief in en uitspannen ongeveer 3,5 uur)
Dagroute:  € 90,00 (inclusief in en uitspannen en pauze voor het paard ongeveer 6 uur)
Tweedaagse: € 190,00 ( door de weeks – vertrek ene dag – terugkomst andere dag 1 nacht inclusief gas)
Driedaagse: € 250,00 (door de weeks 2 nachten inclusief gas)
Vierdaagse: € 300,00 (door de weeks 3 nachten inclusief gas)
Midweek: € 350,00 ( maandag t/m vrijdagmorgen 4 nachten )
Weekend: € 210,00 (vertrek zaterdag – thuiskomst zondag 1 nacht)
Lang Weekend: € 285,00  (twee nachten inclusief gas)
Verlengd Weekend: € 340,00 ( vrijdag t/m maandagmorgen 3 nachten)
Week: € 500,00 ( 7 nachten)

Exacte vertrekdata, vertrek en aankomsttijden en andere wensen in overleg.