Prijzen

Deze B&B is gastadres van Vrienden op de fiets. Donateurs van Vrienden op de fiets wordt gevraagd bij reservering hun donateurnummer te vermelden en bij aankomst hun lidmaatschapskaart te tonen om voor het speciale tarief in aanmerking te komen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt, schone handdoeken en bedlinnen bij aankomst en exclusief toeristenbelasting. De kamers zijn eenvoudig en op de eerste verdieping boven de stallen.

  • Kamer Dolfijn: € 70,00 per nacht voor max. 2 personen.
  • Kleine Beer/Grote Beer:
    • 1 persoon € 45,00
    • 2 personen € 62,50
    • 3 personen € 75,00
    • 4 personen € 85,00

Het meebrengen van eigen paard of andere huisdieren is tegen meerprijs en op aanvraag. Op nationale feestdagen en christelijke feestdagen wordt een toeslag van € 5,00 per persoon per feestdag berekend.

Aankomst van de gasten op de aankomstdag tussen 15.00 uur en 17.30 uur. Afrekenen van het totale verblijf inclusief toeristenbelasting (€ 1,10 p.p.p.n. prijspeil 2016 gemeente Westerveld), fietshuur, toeslag voor meegebrachte huisdieren etc. via NL87INGB0000703741 bijgeschreven op de aankomstdag of contant te voldoen bij aankomst.
Vertrek van de gasten op vertrekdag uiterlijk om 10.30 uur. Om 23.00 uur gaat de buitendeur op het nachtslot. Vanaf 22.00 uur verzoeken wij stilte in en rondom de accommodatie. Het ontbijt kan worden aangevangen tussen 07.30 uur en 09.00 uur. Als U zou willen afwijken van bovenstaande tijden overleggen we dit graag bij uw reservering. Desgewenst kunnen we meedenken over Uw avondmaaltijd.

De gehele accomodatie, erf, stallen en tuin zijn rookvrij. Op de kamers kunnen geen bezoekers anders dan de geregistreerde gasten worden toegelaten. Op de kamers mag geen alcohol worden genuttigd.
Gasten wordt verzocht om zich bij aankomst deugdelijk te legitimeren. Mensen jonger dan 18 jaar zullen slechts onder verantwoordelijkheid van personen ouder dan 18 jaar een kamer kunnen huren. Bij annulering binnen 24 uur voor aankomst worden onkosten in rekening gebracht t.w. € 9,50 per persoon per gereserveerde dag.

Wij adviseren U graag wanneer U wilt dat wij meedenken over lunch, avondeten of een uitstapje. Wij hanteren korting op uw overnachtingstarief vanaf uw 4e nacht en een hogere korting vanaf uw 8e nacht. Wij hanteren korting op uw overnachtingstarief wanneer U een trouwe gast bent.