Slapen & ontbijt

Op de zolder boven de paardenstallen zijn drie eenvoudige kamers ingericht om U een weldadige nachtrust te bezorgen.

Duisternis, het geluid van de natuur en een eenvoudig ontbijt zijn volgens uw gastheer en gastvrouw een goede start voor het optimaal beleven van een dag. Leven met het ritme van zon, maan en sterren met dezelfde vrijheid als de wind en de wolken. De boerderij is rond 1930 gebouwd. Rond 2003 is het verbouwd en als burgerwoning in gebruik genomen. In 2013 krijgt zij de naam Hoeve Morgenster.

Vanuit uw kamer heeft U mooi uitzicht op de (sterren of wolken) hemel. De drie kamers zijn vernoemd naar sterrenbeelden:

  • Dolfijn: Tweepersoonskamer met bad en douche op de kamer. Toilet gemeenschappelijk.
  • Kleine Beer: Meerpersoonskamer (een tweepersoons bed en een stapelbed) met fonteintje. Toilet en douche gemeenschappelijk.
  • Grote Beer: Meerpersoonskamer (een tweepersoons bed en een stapelbed). Toilet en douche gemeenschappelijk.

Boven bevindt zich tevens een gemeenschappelijke ruimte waar U kunt relaxen wanneer het ’s avonds buiten niet aangenaam meer is. Beneden is een gemeenschappelijke ruimte waar het gezamenlijke ontbijt wordt geserveerd. Deze is voorzien van tuindeuren naar een afgesloten terras. De gehele accommodatie, erf, stallen en tuin zijn rookvrij.

Dieet benodigdheden voor het ontbijt hebben wij niet op voorraad maar willen wij ons best voor doen wanneer wij tijdig op de hoogte worden gebracht.

Indien U lunch of avondeten suggesties zoekt willen wij U graag adviseren.

In overleg is het mogelijk om uw paard en/of hond mee te nemen.