Korting

 • Toeristenkorting
  Wanneer U ons een toegangskaartje kan tonen van een betaalde vaste attractie (museum, zwembad, theater, corso) binnen de gemeente Westerveld; met geldigheid op een bij ons gereserveerde overnachting, berekenen wij U geen toeristenbelasting voor de overnachting erna.
  De gemeente bepaalt jaarlijks de hoogte van de toeristenbelasting.

Maakte U de vorige keer of deze keer gebruik van een aanbieding, een arrangement of het Vrienden op de Fiets tarief dan gelden onderstaande kortingsregelingen niet voor U.

 • Voor langer verblijf*
  Mensen die het normale tarief (zoals genoemd is op onze website) betalen; kunnen korting op de overnachting krijgen vanaf hun 4e nacht en een hogere korting krijgen vanaf hun 8e nacht.
 • Voor trouwe gasten*
  Op naam geregistreerde gasten die het normale tarief (overnachting met ontbijt) betalen; kunnen korting op hun overnachting krijgen wanneer zij binnen een jaar terugkomen.

*Deze korting is persoonlijk en geldt alleen voor mensen die fysiek bij een voorgaande overnachting aanwezig waren. Deze korting geldt maximaal voor het aantal overnachtingen van uw voorgaande verblijf. Voorbeeld: Vorige keer 3 nachten deze keer 6 nachten is maximaal 3 nachten korting. Vorige keer 6 nachten nu 3 nachten is maximaal 3 nachten korting. De hoogte van de korting is afhankelijk van de tussentijd. Komt U binnen een maand terug dan ontvangt U een hogere korting als wanneer U na 11 maanden terugkomt.